header_itallian

Gastenboek

Teken het gastenboek

Sharissa Mar 16 2016 2:42 PM
Ik zou het zeker aanraden om Italiaanse lessen te volgen bij Laura!! uiterst gepassioneerd voor het land van haar geboorte, ik heb heel veel geleerd, door haar goede kennis, maar ook door haar manier van lesgeven, ze is een openlijk persoon met een hart van goud!
Silvia Mar 28 2015 2:07 AM
Laura is niet alleen het beste leerar ooit, ze is ook heel vrindelijk en heeft hart op de juiste plaats en gevoel voor humor! Veel geleerd en heel veel plezier gehad!
Julia Feb 06 2015 10:09 AM
I’m now for nearly a year with Laura taking lessons. Since my mother tongue is German I wasn’t sure in the beginning how an Italian course in Dutch would work out for me. But: No Problem at all. Laura speaks also German (and Swedish), so if I’m lost, she is more than happy to explain everything in German. She is a great teacher and I see a big development in the last years. Her lessons are informative with the little extra :) . Definitely a big recommendation from me.
Menno Jan 24 2015 4:29 PM
Ik volg nu bijna een jaar bij Laura op cursus en mijn Italiaans wodt echt beter. Laura is enthousiast en weet de lessen dynamisch te houden.
Rob Jan 11 2015 10:17 PM
Nu jaar les. Heel veel geleerd. Door kleinschalige groep en de informele manier van werken word je de taal spelenderwijs eigen. Daarnaast erg gezellig!
Marie-José
Jan 10 2015 5:26 PM
Vorig jaar begonnen met les bij Laura. Heel leuke en super leerzame lessen. Al spelenderwijs leer je de Italiaanse taal beheersen
sylvia Jan 09 2015 8:00 PM
Na 6 jaar les gevolgd te hebben bij een ander instituut,ben sinds afgelopen november bij Laura gekomen en ben heel enthousiast over de manier van les geven, persoonlijk, niet te grote groep en bij evt vragen altijd bereikbaar via de mail.een aanbeveling
Lonneke Jan 09 2015 4:10 PM
Vorig jaar ben ik begonnen aan de beginnerscursus bij Laura. Laura is zelf Italiaanse en dat komt de cursus zeker ten goede. Met een flinke dosis humor, gebaren, enthousiasme en praktische tips geeft zij gedreven les. De cursus wordt in kleine groepen gegeven in een gezellige sfeer. Ik zou anderen absoluut aanraden bij haar een Italiaanse cursus te gaan volgen.
annette Aug 22 2013 8:40 PM
Ik heb de vakantiecursus Italiaans bij Laura gevolgd. In een groepje van 5 personen hebben we het boek gevolgd; we konden het op het laatst wel dromen 'ascoltate e ripetete'. Op vakantie in Italië was het zeker handig. Laura is een erg enthousiaste docente en ik heb, naast veel geleerd, ook nog veel gelachen.
Monique den Hertog Feb 17 2013 8:50 PM
In 2010 en 2011 heb ik cursussen Italiaans bij Laura gevolgd. Ik vond het erg leerzame cursussen, omdat Laura de lesstof op een hele praktische, duidelijke en vooral ook enthousiaste manier overbracht. De cursussen werden in kleine groepen gegeven in een hele gezellige sfeer! Ik zou anderen zeker aanraden hier Italiaanse cursus te gaan volgen!
Lotje Feb 08 2013 8:19 AM
Ik heb de beginnerscursus gevolgd. De cursussen worden gegeven in een knusse sfeer, dat sprak mij erg aan. Het enthousiasme van Laura over de taal en het land werkt zo motiverend. Aan die passie voor het land kan geen Nederlandse docent die Italiaans geeft aan tippen. Laura geeft behalve de lesstof ook haar liefde voor Italie door.
Chantal Tippens Jan 27 2013 11:43 AM
Vorig jaar heb ik de beginnerscursus bij Laura gevolgd. Een goed opgebouwde en praktische cursus gegeven door een zeer vakkundige docente. Omdat Laura zelf meerdere talen beheerst kan ze de vertaalslag van het italiaans naar het nederlands en vice versa goed maken. En... het belangrijkste is dat ik na het volgen van de cursus heel goed mijn mondje kon roeren in Italië. Ik werd niet meer in het (gebrekkig) engels geantwoord wanneer ik bijvoorbeeld iets bestelde ;)
Lavinia Jacobs Jan 30 2013 7:26 PM
Met veel plezier heb ik bij Laura lessen Italiaans voor gevorderden gevolgd. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Laura is enthousiast over haar vak en Italie en brengt dat ook over naar haar cursisten. Naast leerzame waren het ook hele gezellige lessen.
Martin Fruijtier Jan 27 2013 8:57 PM
Ik heb in 2010/2011 met heel veel plezier de Beginners en Gevorderden cursus gevolgd. Laura is een uitstekende docent die de lessen levendig houdt met verhalen over het leven in Italie. Als je interesse hebt in de italiaanse taal en cultuur, kan ik het volgen van een cursus bij Laura van harte aanbevelen.